fbpx

Dinerkaart

Wij koken met dagverse ingrediënten en spelen met het seizoen mee om zo de juiste formule te realiseren ‘Hollandse keuken op eigen wijze’ Veel plezier met het bekijken van onze dinerkaart.

Voorgerechten

  • vegetarischkopie
    Wit molenbrood
    5,95
    Met gezouten grasboter en Zaanse knoflook mayonaise
  • extra
    Garnalen cocktail op eigen wijze
    7,50
    Met appel, avocadocrème, bieslook, en knoflook crouton
  • extra
    Ham en meloen
    6,95
    Gedroogde ham en meloen bolletjes met rinse appelstroop dressing
  • vegetarischkopie
    Salade van Hollandse geitenkaas
    12,50
    Gegratineerd met honing, rode bietjes, zwarte olijven en brood
  • extra
    Portie Stellendamse kibbeling
    7 stuks met ravigotte saus en citroen geserveerd in een krant
  • extra
    Carpaccio van weiderund
    11,50
    Kaasvlokken van Vergeer, pittenmix, rucola en truffelmayonaise
  • vegetarischkopie
    Uiensoep
    6,50
    Gegratineerde kaas crouton van Vergeer
  • extra
    Tomatensoep
    5,50
    Fijn gesneden groente en balletjes (of zonder)

Hoofdgerecht
Vleesch

( Bij alle vlees gerechten serveren wij gebakken aardappels )

  • extra
    Varkenshaas
    18,50
    met boontjes in spek, kruidige krieltjes en champignon saus
  • extra
    Biefstuk met jus in’t pannetje
    19,50
    "de klassieker" met fijn gesneden groente, bospeen crème en pastinaak chips
  • extra
    Saté van Barneveldse kip
    15,95
    saté van kippendij met Rotterdamsche saté saus en Zeeuwse kroepoek
  • extra
    Rib Eye vd Grill
    21,00
    Getrancheerd met paddenstoelen, pompoen en Hollandaise saus
  • extra
    Hamburger 't Plateau(vegetarisch mogelijk)
    16,50
    grote hamburger zoals hij hoort te zijn! Met friet en mayonaise

Hoofdgerecht
Visch

( Bij alle visgerechten serveren wij Oerfriet)

  • extra
    Vis van de dag
    Dagprijs
    Vraag bij de bediening wat de chef aan zijn vislijn heeft
  • extra
    Zalm uit de geul
    18,50
    Op de huid gebakken zalmfilet met boontjes, bospeen crème en Hollandaise saus
  • extra
    Pannetje mosselen uit Yerseke, (alleen in het seizoen) voor 1 of 2 personen
    17,50/29,95
    Gekookt in bier met sla, friet en 2 sausjes
  • extra
    Sliptong van de afslag
    16,50/19,50
    2 of 3 stuks gebakken in roomboter met Hollandse bladspinazie, trostomaat en ravigotte saus
  • extra
    Ter land en ter zee
    19,95
    Ossehaaspuntjes en 3 grote gamba’s, Hollandse bladspinazie en pastinaak

Voor erbij

  • extra
    Sauzen
    1,00
  • extra
    Appelcompote
    3,50
  • extra
    Roerbak groente
    2,95
  • extra
    Friet
    2,95
  • extra
    Groene salade
    2,50

Voor de kleintjes

  • extra
    Mini hamburger
    8,50
    met gesmolten kaas, friet mayonaise en appelmoes
  • extra
    Pannenkoek met poedersuiker
    4,95
  • extra
    Frietjes met appelmoes en mayonaise en keuze uit
    6,50
    frikandelletjes, kaassoufflétjes, kroket of kipnuggets

NA ’t Gerecht

  • extra
    Warme huisgemaakte appeltaart
    6,50
    met vanille ijs en slagroom
  • extra
    Crème van Haagse hopjes
    5,95
    met zachte nougat en gekarameliseerde amandel
  • extra
    Stroopwafel ‘t Plateau
    6,50
    Stroopwafel ijs, wafel en karamelsaus
  • extra
    Pudding van zoethout
    5,95
    met een gebrand suikerlaagje
  • Kinderijsje
    3,25
    2 bollen vanille ijs met slagroom
  • extra
    Kaasplateau
    8,00
    4 soorten kaas van't kaasplateau met honing uit Spijkenisse, rinse appelstroop en toast