Dinerkaart - Plateau eten en drinken - Restaurant Spijkenisse- Menukaart

Dinerkaart

Wij koken met dagverse ingrediënten en spelen met het seizoen mee om zo de juiste formule te realiseren ‘Hollandse keuken op eigen wijze’ Veel plezier met het bekijken van onze dinerkaart.

Voorgerechten

  • extra
    Wit molenbrood met smeersels
    6,95
    Met kruiden boter en knoflookmayonaise
  • extra
    Carpaccio van rund
    12,50
    Met pestomayonaise ,pittenmix, Parmezaankaas en rucola
  • extra
    Surf en turf carpaccio
    13,50
    Rund met tonijnmayonaise, tonijnsalade, rode ui, pittenmix en rucola
  • extra
    Geitenkaas pakketjes uit de oven
    10,50
    3 stuks met geitenkaas en rauweham, vijgencompote en balsamico
  • extra
    Steaktartaar van rund met een ei dooier
    15.50
    Rundvlees met peterselie, kappertjes, augurk en mosterddressing
  • extra
    Proeverij van vis
    15.50
    Gemarineerde zalm, gebakken coquille, garnalencocktail geserveerd met sla
  • extra
    Bonbon van gerookte zalm
    13,50
    Gevuld met roomkaas, Hollandsche garnaaltjes geserveerd met groene appel, cherrytomaatjes en sla
  • extra
    Hollandsche garnalen cocktail
    13.50
    Met huisgemaakte cocktailsaus, Hollandsche garnalen, komkommer en sla
  • extra
    Plank van voorgerechten
    24,95
    Assortiment van warme en koude voorgerechten
  • extra
    Salades
  • extra
    Salade hete kip
    12,50
    Salade met komkommer, tomaat, kipfilet en chilisaus en yoghurt dressing
  • extra
    Salade ter zee
    13,50
    Met gerookte zalm, Hollandse garnaaltjes, rode ui en een yoghurtdressing
  • extra
    Salade van geitenkaas
    12,50
    Frisse salade met geitenkaas, tomaat, komkommer, walnoten en een dressing van honingmosterd
  • extra
    Soep
  • extra
    Huisgemaaktetomatensoepmeteenwolkjeroom
    7,50
    Met of zonder ballen
  • extra
    Huisgemaakte vissoep
    9,50
    Met Hollandsche garnalen

Hoofdgerecht vlees

Wij serveren verse friet of aardappels bij de hoofdgerechten

  • extra
    Filet van wilde eendenborts
    24,50
    Met pompoenpuree en een honing-balsamico dressing
  • extra
    Ribe-eye steak
    24,50
    Met een rode port tijm jus, gebakken uien, champignons geserveerd met rucola
  • extra
    Zacht gegaard stoofpotje van rund
    22,50
    Geserveerd met verse friet en salade
  • extra
    Varkenshaas Plateau
    23.50
    Omwikkeld met spek en een romige champignon saus.
  • extra
    Kogel biefstuk met een saus naar keuze
    24,50
    Keuze uit: pepersaus, jus of champignonsaus
  • extra
    2 spiezen van kippendij
    18,50
    Geserveerd met Rotterdamsche saté saus, kroepoek, uitjes, friet en een frisse salade

Vis gerechten

  • extra
    Gebakken kabeljauw met een kruidenkorst
    23,50
    Met gebakken zeekraal en citroenboter
  • extra
    Ter land en ter zee
    23,50
    Een combinatie van biefstuk met 2 gamba’s, pompoen puree en gebakken groenten
  • extra
    Op de huid gebakken zalmfilet
    23,50
    Met gebakken zeekraal en citroenwijnsaus
  • extra
    Vis van het moment
    Dag prijs
    Vraag aan de bediening voor meer informatie

Vegetarisch

  • extra
    Voor 't gerecht
  • extra
    Gebakken champignons uit de oven
    15,95
    Gebakken champignons afgeblust in witte wijn met brie
  • extra
    Salade van geitenkaas
    13,50
    Frisse salade met geitenkaas, tomaat, komkommer, walnoten, en een dressing van honingmosterd
  • extra
    Hoofdgerecht
    3.95
  • extra
    Kaas schnitzel
    18,50
    Met verse friet, salade en tomaten saus
  • extra
    Laagjes van deeg
    19,50
    Laagjes deeg ,kaas-champignonsaus, rucola

Voor de toekomst

  • extra
    Tomatensoep
    4,50
  • extra
    Mini frikandellen
    7,50
    Met friet en sla
  • extra
    Mini Kaassoufflés
    7,50
    Met friet en sla

NA ’t Gerecht

  • extra
    Huisgemaakte appeltaart
    9,50
    Met of zonder slagroom met een bol vanille ijs
  • extra
    Huisgemaakte Bokkenpootjes ijstaart
    7,50
  • extra
    Blanke dame
    7,50
    vanille ijs met chocolade saus
  • extra
    Boeren jongens
    8.95
    Advocaat, rum rozijnen, appel en rum rozijnen ijs
  • extra
    Kaat Mossel
    7,95
    Vanille ijs, chocolade saus en advocaat saus
  • extra
    Kinderijsje
    6,95
    Een bol vanille ijs met chocolade saus en slagroom
  • extra
    Huisgemaakte Mokkakoffie ijstaart
    7,50