Dinerkaart

Voorgerechten

  • extra
    Stellendams garnalenkroketten
    14,00
    3 stuks met baby spinazie, gepofte trostomaatjes en cocktailsaus
  • extra
    St(r)eek Tartaar
    15,50
    Grof gesneden steak van slager MOLENDIJK met sjalot, kappertjes, rode bietenmosterd, peterselie, gepocheerd ei en toast
  • extra
    Carpaccio van het MRIJ rund
    11,50
    Met pittenmix, rucola, oude Rotterdamsche en truffelmayonaise
  • vegetarischkopie
    Carpaccio van Peer
    9,50
    Roquefort uit de polder met gekarameliseerde walnoot
  • vegetarischkopie
    Salade van Hollandse geitenkaas
    12,50
    Gegratineerd met honing, rode bietjes, zwarte olijven en brood
  • extra
    Tomatensoep
    5,50
    Fijn gesneden groente en balletjes (of zonder)
  • vegetarischkopie
    Uiensoep
    6,50
    Met goudse kaas crouton

Hoofdgerecht
Vleesch

( Bij alle vlees gerechten serveren wij gebakken aardappels )

  • extra
    MRIJ Kogelbiefstuk
    18,50
    Uit ’t pannetje met jus en vergeten groente
  • extra
    Rib Eye vd Grill
    19,50
    Getrancheerd met fijn gesneden groente en Hollandaise saus
  • extra
    Sukade
    17,00
    Met gekookte aardappel, rode kool en schorseneren
  • extra
    ½ Boerderij kip
    16,50
    Met mais en gepofte aardappel

Hoofdgerecht
Visch

( Bij alle visgerechten serveren wij Oerfriet)

  • extra
    Kabeljauw uit de Noordzee
    18,00
    Met bladspinazie, bloemkool crème en gepofte trostomaat
  • extra
    Ter LAND en ter ZEE
    18,00
    Ossenhaaspuntjes en 3 grote gamba’s, Hollandse bladspinazie en pastinaak
  • extra
    Vis en Frieten
    15,00
    Kibbeling en friet op een krant met remoulade en Zaanse mayonaise
  • extra
    Vis van de dag
    Dagprijs
    Vraag bij de bediening wat de chef aan zijn vislijn heeft

Vegetarisch

  • vegetarischkopie
    Gevulde flespompoen
    9,50
    Met hummus, groene olijf, gegrilde paprika en pompoen
  • vegetarischkopie
    Vegetarische verrassing
    12,50

Zie de menukaart voor meerdere vegetarische gerechten

Voor erbij

  • extra
    Aardappelpuree
    3,00
  • extra
    Hollandse bladspinazie
    2,50
  • extra
    Appelcompote
    3,50
  • extra
    Gewokte seizoensgroente
    3,75
  • extra
    Gieser wildeman stoofpeer
    2,50

Voor de kleintjes

  • extra
    Frietjes met appelmoes en mayonaise en keuze uit
    6,50
    Kipnuggets, Frikandel, Kaassoufflé, of Vissticks
  • extra
    Mini hamburger
    8,00
    Met sla, tomaat, gesmolten kaas en frietjes
  • extra
    Pasta Bolognese met tomatensaus en gehakt
    7,00

NA ’t Gerecht

  • extra
    Huisgemaakte Hangop
    7,50
    Vanille, honing en gezouten karamelblokjes
  • extra
    Vierkante huisgemaakte appeltaart
    4,25
    Met een bolletje vanille ijs en slagroom
  • extra
    Stroopwafel ‘t Plateau
    6,50
    Stroopwafel ijs, wafel en karamelsaus
  • extra
    Poffertjes
    5,00
    Met poedersuiker en roomboter
  • extra
    Kaasplateau
    8,00
    4 soorten kaas van het kaasplateau, met notenbrood en vijgencompote

Samen delen
Flinke plank voor met zijn tweetjes

  • extra
    Hollandsche plank
    18,00
    Rotterdamsche oude, rookworst, augurk, zilver ui, mosterd, leverworst, bitterballen en brood met kruidenboter
  • extra
    Visplateau
    21,00
    Hollandsche garnalen, zoute haring, gerookte pepermakreel, kibbeling. Geserveerd met brood en smeersels
  • extra
    Vleesplateau
    19,50
    Zeeuws spek, Haagse leverworst, ossenworst, rookvlees en beenham Geserveerd met brood en smeersels
  • extra
    Kaasplateau
    8,00
    4 soorten kaas van ’t Kaasplateau Met notenbrood en vijgenchutney

Heeft u allergieën, geef dit dan aan bij de bediening, dan houdt de keuken er rekening mee!