Wij koken met dagverse ingrediënten en spelen met het seizoen mee om zo de juiste formule te realiseren ‘Hollandse keuken op eigen wijze’ Veel plezier met het bekijken van onze dinerkaart.
Voorgerechten
Wit molenbrood
5,95
Met kruiden boter en knoflookmayonaise
Bonbon van gerookte zalm
13,50
Gevuld met roomkaas, Hollandsche garnaaltjes, appel en salade
Hollandsche garnalencocktail
12,95
Met cocktailsaus, Hollandsche garnalen, groene appel partjes en salade
Carpaccio van rund
12,50
Met pesto dressing, knoflook croutons, kaasvlokken en rucola
Meloen met rauwe ham
9,50
Met rucola, mozzarella bolletjes en balsamico dressing
Plank van voorgerechten
24,50
Assortiment van voor gerechten geserveerd op een plank
Salades
Salade Ter land
11,50
Met kip uit de oven, rode ui, oude kaas en yoghurt dressing
Salade met hete kip
12,50
Pikante kip, rode ui, komkommer, tomaat en chilidressing
Salade ter zee
13,50
Met gerookte zalm, Hollandse garnaaltjes, kappertjes, rode ui en een yoghurtdressing
Salade van geitenkaas
12,50
Frisse salade met geitenkaas, tomaat, komkommer,
walnoten en een dressing van honingmosterd
Soep
Westlandse tomatensoep
7,50
Met of zonder ballen geserveerd met brood
Romige Noordzee vissoep
9,50
Met crackers van zeewier
Hoofdgerecht vlees
Wij serveren verse friet of aardappels bij de hoofdgerechten
Biefstuk in pannetje
21,50
Met saus naar keuze (jus, pepersaus of champignonsaus) Geserveerd met dag verse groenten
Varkenshaas Plateau
19,50
Omwikkeld in spek met champignon saus. Geserveerd met dagverse groenten
2 spiezen van kippendij
17,50
Geserveerd met Rotterdamsche saté saus, kroepoek, uitjes en een frisse salade
Ribeye van de grill
24,50
Geserveerd met een pepersaus en dag verse groenten
Gekonfijte eenden bout
21,50
Geserveerd met een dressing van sinaasappel, puree van witlof en dag verse groente
Brabants hammetje me tbot (30 min bereidingstijd)
22,50
Geserveerd met een mosterd saus en dag verse groenten
Hamburger plateau
17,50
Burger met spek, tomaat, komkommer, sla, bbq saus en kaas
Vis gerechten
Noorse zalm gebakken op de huid..
22,50
Met een puree van venkel en sinaasappel, groene aspergers en gepofte cherrytomaat
Ter land en ter zee
22,50
Een combinatie van gamba’s en diamanthaas geserveerd met kruidenolie, doperwtenpuree en dag verse groenten
Kabeljouwfilet
22,50
Met een saus van rode pesto, witlof puree, kappertjes en dag verse groente
Vis van het moment
Dag prijs
Vraag aan de bediening voor meer informatie
Vegetarisch
Voor 't gerecht
Gebakken champignons uit de oven
14,50
Champignons afgeblust in witte wijn met brie
Salade van geitenkaas
12,50
Frisse salade met geitenkaas, tomaat, komkommer, walnoten,
en een dressing van honingmosterd
Hoofdgerecht
3.95
Laagjes van deeg
17,50
Gevuld met een vulling van kaas geserveerd met champignons en rucola topping
Kaas schnitzel
17,50
Met friet, salade en tomaten saus
Voor de toekomst
Mini saté met saté saus
7,50
Zalm filet
8,50
Kaas schnitzel
7,50
Mini frikandellen of een (vegetarische) kroket
7,50
Met boter en poedersuiker
NA ’t Gerecht
Dun gesneden ananas
9,95
Met een bol kokos ijs en chocolade saus
Huisgemaakte Bokkenpootjes ijstaart
6,50
Huisgemaakte Mokkakoffie ijstaart
6,50
Kaat Mossel
7,95
Vanille ijs, chocolade saus en advocaat saus
Boerenjongens ijs
8.50
Advocaat, gepofte rozijnen, appel en rum rozijnen ijs
Kinderijsje
4,95
Bolletje vanille ijs met slagroom
Wentelteefjes
9,50
Gebakken brood met poedersuiker en stroop, en een bolletje kaneelijs