Bedrijfsborrel - Plateau eten en drinken

Bedrijfsborrel of privé-ontvangst tot maximaal 150 personen (65 zitplaatsen)

Een bedrijfsborrel kent eigenlijk alleen maar voordelen. Goede pr voor je bedrijf, het versterkt de teamgeest en doorbreekt de sleur van alledag. Wij maken van elke bedrijfsborrel of receptie een geslaagde happening.

Geschikt voor:

  • Presentaties tot 150 personen (65 zitplaatsen)
  • Gratis parkeren
  • Open ruimte verbonden aan terras
  • Geluid faciliteiten aanwezig
  • Locatie: begane grond

Wil je een bedrijfsborrel organiseren of een privé-ontvangst plannen, dan ben je van harte welkom bij Plateau Eten & Drinken. Ons café restaurant is eigentijds vormgegeven, de stoere industriële look met een Hollands tintje laat je genieten van een relaxte borrel, goede lunch of gezellig diner! De hoge tafels en comfortabele tafels met stoelen nodigen uit om zowel zittend als staand te borrelen. Je gasten zullen zich direct welkom voelen, dankzij de intieme setting van de bar. Bij mooi weer kan de ontvangst van je bedrijfsuitje op het terras. Liever een privéfeest geven? Uiteraard kan dit ook geregeld worden.

Bij een borrel horen natuurlijk drankjes en hapjes. Laat dit volledig aan ons over, want deze serveren wij. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Wil je een bedrijfsborrel organiseren? neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.