Bedrijfsborrel - Plateau eten en drinken

Bedrijfsborrel op maat

Bij plateau Eten en drinken denken wij mee met jouw wensen. 

Wij werken niet met standaard arrangementen maar kijken samen met jou hoe we van jouw feest een top feest kunnen maken! 

Of het nu gaat om een kerstborrel voor 60 personen of een gezellige lunch voor 12 personen wij regelen het!
Ben je met een grote groep dan kan je ons cafe restaurant in zijn geheel afhuren voor jouw besloten feest. Natuurlijk ben je ook van harte welkom met een kleine groep ook dan kunnen we een gedeelte van onze zaak speciaal voor jouw reserveren.
Of je nu enkel een (kerst)borrel, een uitgebreid diner of een feestavond met muziek wilt….niks is te gek bij Plateau Eten en Drinken

Waarom kiezen voor een bedrijfsfeest bij Plateau Eten en Drinken?

Gratis parkeren op loop afstand
Geen vast arrangement, samen met jou kijken we wat er mogelijk is
Gehele ruimte of een gedeelte van de ruimte is aftehuren.
Open ruimte verbonden aan terras
Geluid faciliteiten aanwezig
Locatie: begane grond dus rolstoel toegankelijk 

Dus wil je een bedrijfsfeest organiseren of een privé-ontvangst plannen, dan ben je van harte welkom bij Plateau Eten & Drinken. Ons café restaurant is eigentijds vormgegeven, de stoere industriële look met een Hollands tintje laat je genieten van een relaxte borrel, goede lunch of gezellig diner! De hoge tafels en comfortabele tafels met stoelen nodigen uit om zowel zittend als staand te borrelen. Je gasten zullen zich direct welkom voelen, dankzij de intieme setting van de bar. Bij mooi weer kan de ontvangst van je bedrijfsuitje op het terras. Liever een privéfeest geven? Uiteraard kan dit ook geregeld worden.

Wil je een bedrijfsborrelborrel organiseren met lekkere hapjes? laat dit volledig aan ons over, want deze serveren wij. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Wil je een bedrijfsborrel organiseren? neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor jouw kerstborrel in Spijkenisse?


Plateau Eten en Drinken is dankzij zijn gezellige en sfeervolle locatie een toplocatie voor jouw gezellige kerstborrel in Spijkenisse.

Bij Plateau Eten en Drinken denken wij mee met jouw wensen.

Wij werken niet met standaard arrangementen maar kijken samen met jou hoe we van jouw kerstborrel een top feest kunnen maken!

Of het nu gaat om een kerstborrel voor 60 personen of een gezellige lunch voor 12 personen wij regelen het! Zo kun je op een fantastische wijze de feestdagen inluiden met je medewerkers, vrienden of familie. Na een jaar inzet, samenwerking, of simpelweg samenzijn is het waardevol om samen het nieuwe jaar in te gaan. Verras je medewerkers of naasten daarom met een borrel, diner of feest waar nog lang over na gepraat gaat worden! Ons Café Restaurant is makkelijk te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur!

Waarom kiezen voor een kerstborrel bij Plateau Eten en Drinken?

  • Gratis parkeren op loop afstand
  • Geen vast arrangement, samen met jou kijken we wat er mogelijk is
  • Gehele ruimte of een gedeelte van de ruimte is aftehuren.
  • Open ruimte verbonden aan terras
  • Geluid faciliteiten aanwezig
  • Locatie: begane grond dus rolstoel toegankelijk 

Dus wil je een kerstborrel organiseren of een kerstfeest, dan ben je van harte welkom bij Plateau Eten & Drinken. Ons café restaurant is eigentijds vormgegeven, de stoere industriële look met een Hollands tintje laat je genieten van een relaxte borrel, goede lunch of gezellig diner! De hoge tafels en comfortabele tafels met stoelen nodigen uit om zowel zittend als staand te borrelen. Je gasten zullen zich direct welkom voelen, dankzij de intieme setting van de bar.