Zelf je kerstmenu samenstellen - Plateau eten en drinken

Zelf je kerstmenu samenstellen

Tegen beter weten in toch nog gehoopt dat we met de kerst jullie in ons mooie restaurant hadden mogen ontvangen. ? Maar wij gaan niet bij de pakken neerzitten!?Voor ons kerstmenu hebben wij een selectie van gerechten beschikbaar, waar je uit kan kiezen om zo zelf een kerstmenu samen te stellen. Dit doen we zodat je niet verplicht bent een 4 of 6 gangen menu te bestellen maar zelf je keuze kan maken wat jij lekker vindt!

We hebben gekozen voor een assortiment van kleine hapjes. Je kan dus ook meerdere hoofdgerechten of voorgerechten bestellen waar jezelf maar trek in hebt! Wij werken met tijdvakken zodat je zelf kunt bepalen wanneer we de gerechten bij je thuis komen brengen of wanneer je deze wilt komen afhalen. De gerechten worden geleverd in een kant en klaar pakket en moeten alleen nog opgewarmd worden. Ga naar onze webshop: https://www.caferestaurantplateau-bezorgen.nl/stel-zelf…De gerechten kunnen ook afgehaald worden binnen de tijdvakken er is GRATIS parkeergelegenheid voor de deur.Wij bezorgen in Spijkenisse, Heenvliet en Geervliet Woon je in een ander gebied dan hierboven aangegeven maar wil je toch graag gebruik maken van onze thuisbezorgd dienst neem dan even contact op met Jochem. 0181 612 882 of via de e-mail naar jochem@caferestaurantplateau.nl

De Hoofdgerechten bestaan uit een kant en klaar pakket, het is voorgegaard en dient alleen nog opgewarmd te worden in een voorverwarmde oven van 180 graden Celsius gedurende 6 minuten.Ken je iemand die dit bericht ook leuk vindt deel hem dan even!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *