Op 1 februari opent Plateau eten& drinken haar deuren aan ‘t Plateau 2 in het prachtige Spijkenisse!
Na een metamorfose van 1,5 maand heeft het pand aan de rand van het winkelcentrum waar eerder café Mabel gevestigd was zijn Hollandse allure weer terug. Bij Plateau Eten & Drinken koken wij niet Engels en ook niet Vlaams, wij koken uitsluitend met producten van Hollandse bodem.
Onze ingrediënten zijn altijd vers en van het seizoen en natuurlijk letten wij op de kleintjes.
Terwijl Chef Jeremy Bal lekker aan het koken is staat zijn broer Jochem Bal in het restaurant voor je klaar.
Zij vormen samen een gastronomisch tweetal dat hun gasten weer echt wil laten genieten van ouderwetse Hollandse gezelligheid.
Dagelijks zijn wij open vanaf 11:00. Tot Snel!

Openingsactie februari 2020

Maak een foto van bovenstaande bonnen en profiteer van onze kortingen!

Voor het reserveren van een tafel gebruik onderstaande knop of neem telefonisch contact met ons op 0181 612 882