Kerstborrel - Plateau eten en drinken

Kerstborrel

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor jouw kerstborrel in Spijkenisse?
Plateau Eten en Drinken is dankzij zijn gezellige en sfeervolle locatie een toplocatie voor jouw gezellige kerstborrel in Spijkenisse.

Bij Plateau Eten en Drinken denken wij mee met jouw wensen.

Wij werken niet met standaard arrangementen maar kijken samen met jou hoe we van jouw kerstborrel een top feest kunnen maken!

Of het nu gaat om een kerstborrel voor 60 personen of een gezellige lunch voor 12 personen wij regelen het! Zo kun je op een fantastische wijze de feestdagen inluiden met je medewerkers, vrienden of familie. Na een jaar inzet, samenwerking, of simpelweg samenzijn is het waardevol om samen het nieuwe jaar in te gaan. Verras je medewerkers of naasten daarom met een borrel, diner of feest waar nog lang over na gepraat gaat worden! Ons Café Restaurant is makkelijk te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur!

Waarom kiezen voor een kerstborrel bij Plateau Eten en Drinken?

  • Gratis parkeren op loop afstand
  • Geen vast arrangement, samen met jou kijken we wat er mogelijk is
  • Gehele ruimte of een gedeelte van de ruimte is aftehuren.
  • Open ruimte verbonden aan terras
  • Geluid faciliteiten aanwezig
  • Locatie: begane grond dus rolstoel toegankelijk 

Dus wil je een kerstborrel organiseren of een kerstfeest, dan ben je van harte welkom bij Plateau Eten & Drinken. Ons café restaurant is eigentijds vormgegeven, de stoere industriële look met een Hollands tintje laat je genieten van een relaxte borrel, goede lunch of gezellig diner! De hoge tafels en comfortabele tafels met stoelen nodigen uit om zowel zittend als staand te borrelen. Je gasten zullen zich direct welkom voelen, dankzij de intieme setting van de bar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *