Borrelkaart

  • Bitterballen kwartet
    7,00
    Van rode biet, oesterzwam, Hollandse garnaal en kalfsvlees
  • Gefrituurde kaasstengels ( 6 stuks )
    6,00
    Oud gerijpte kaastengels met chili saus
  • Breekbrood
    7,50
    Genoeg om met zijn tweetjes van te smullen, met kruidenboter en tomatensalsa
  • Rotterdamsche bitterballen 6 stuks
    5,50
  • Schaaltje borrelnootjes en pepsels
    5,00
  • Oude Rotterdamsche Kaas blokjes met krotenmosterd
    6,50

Samen delen
Flinke plank voor met zijn tweetjes

  • extra
    Hollandsche plank
    18,00
    Rotterdamsche oude, rookworst, augurk, zilver ui, mosterd, leverworst, bitterballen en brood met kruidenboter
  • extra
    Visplateau
    21,00
    Hollandsche garnalen, zoute haring, gerookte pepermakreel en kibbeling. Geserveerd met brood en smeersels
  • extra
    Vleesplateau
    19,50
    Zeeuws spek, Haagse leverworst, ossenworst, rookvlees en beenham. Geserveerd met brood en smeersels
  • extra
    Kaasplateau
    8,00
    4 soorten kaas van ’t Kaasplateau met notenbrood en vijgenchutney