BBQ Workshops - Plateau eten en drinken

BBQ Workshops

Vind je Barbecueën ook zo heerlijk maar krijg je die lekkere stukjes vlees of vis niet gaar of zijn ze juist zwart van buiten, volg dan onze BBQ workshops. Wij laten op eenvoudige wijze zien hoe je het beste je BQQ kunt opwarmen, welke temperatuur juist is en welke technieken je het beste kunt gebruiken. Wij werken met de BBQ de “Bastard” en deze hebben we  al voor je klaar staan!

Hou je ook van vis? Dan is deze BBQ workshop serie met vis perfect voor jou!
Tijdens onze 5 BBQ vis workshops leer je alles over de vis die we samen klaarmaken. Je leert niet alleen hoe je de vis moet bereiden op de BBQ maar ook leer je hoe je op een goede en veilige manier de vis kunt fileren.

Aanvang workshop: 11:00
Einde: 15:00 uur

  • Het programma is als volgt:
  • Uitleg vissoort
  • Fileren van de vis
  • Uitleg eigenschappen op de barbecue
  • Uitleg temperaturen en technieken (op plank, in folie)
  • Zelf bereiden:

De workshop wordt gegeven op ons terras .
Per workshop zijn de kosten € 57,50 p.p
Wil je ze alle vijf mee doen dat betaal je € 250,00 p.p.

Koop snel je ticket voor een plekje tijdens één (of meer) van deze geweldige workshops. Maximaal aantal deelnemers zijn 10

Agenda:

29 april: Onze Workshop BBQ basis handelingen (vlees)

Wij laten op eenvoudige wijze zien hoe je het beste je BQQ kunt opwarmen, welke temperatuur juist is en welke technieken je het beste kunt gebruiken. Wij werken met de BBQ de “Bastard” en deze hebben we  al voor je klaar staan!

Bestel de Workshop BBQ basis handelingen (vlees)

1 Mei: Wijting Fish and chips
De wijting is een zoutwatervis die voorkomt in een gematigd klimaat. De soort is voornamelijk te vinden in zeeën, zachtstromend water en rotsachtige wateren. De diepte waarop de soort voorkomt is gewoonlijk 30 tot 100 m onder het wateroppervlak. De wijting is een straalvinnige vis uit de familie van kabeljauwen

Bestel de Workshop BBQ Wijting (link naar shop)

15 Mei: Poon met zeekraal en aardappel met creme fraiche en bieslook
Het is een zoutwatervis van de Atlantische kusten (estuaria, lagunes en brakke zeeën) van Afrika en West-Europa, die leeft op een diepte van 20 tot 300 meter onder het wateroppervlak. In het voorjaar trekken rode ponen Het Kanaal binnen naar de zuidelijke Noordzee.
De rode poon is een straalvinnige vis uit de familie van ponen, orde schorpioenvisachtigen.

Bestel de workshop BBQ Poon (link naar shop)

12 juni kreeft met lamsoor en roseval aardappel
De zeekreeften staan bekend als delicatesse. Op veel soorten wordt ook commercieel gevist. Met name de Amerikaanse kreeft is een bekende soort, maar ook de Europese kreeft (Homarus gammarus) is erg in trek.
De Europese kreeft is de grootste geleedpotige van het Europese kustgebied. De gemiddelde lengte
van een volwassen exemplaar loopt uiteen van 20 tot 60 centimeter.

Bestel de workshop BBQ kreeft (link naar shop)

3 juli Pieterman met zeebanaan en rosti
De grote pieterman of gewone pieterman (Trachinus draco) is een vis uit de familie van de pietermannen die vooral voorkomt in de Middellandse Zee.
De vis is berucht om zijn gifstekels, die pijnlijke steken kunnen veroorzaken.

Bestel de workshop BBQ Pieterman (link naar shop)

17 juli zeebaars met stamppotje van pastinaak
De Europese zeebaars of zeebaars is een straalvinnige vis uit de familie van Moronidae en behoort tot de orde van baarsachtigen . De volwassen vis is gemiddeld 50 cm, maar kan een lengte bereiken van 103 cm en een gewicht van 12 kg.

Bestel de workshop BBQ Zeebaars (link naar shop)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.